Ecolan

Ecolan

Rubber vijverfolie

Ecolan is producent van topkwaliteit EPDM rubberfolie voor duurzame, waterdichte bekleding van vijvers en waterbassins.
Onder vijverbouwers is ecolan al jaren synoniem voor topkwaliteit in rubber vijverfolie en aanverwante producten. Met ecolan EPDM rubber vijverfolie opent zich een wereld van mogelijkheden om van elke vijver iets bijzonders te maken.

Streamliner

Dit op Autocad gebasseerd tekensoftware berekent aan de hand van opgegeven maten en model van een vijver het benodige membraan. Van dit membraan worden een aantal tekeningen gegenereerd waaronder een uitslagtekening dat gebruikt wordt voor assemblage.

GoInfo is gevraagd om een nieuwe versie te maken van deze Streamliner software. Deze nieuwe versie mag geen gebruik maken van de techniek van Autocad en moet bovendien online beschikbaar zijn. Op deze manier is het voor veel meer mensen mogelijk om snel en adequaat membraanberekeningen te maken van bepaalde vijvermodellen. Daarnaast was er de behoefte om de software uit te breiden met een aantal nieuwe modellen.

Streamlinerweb is nu reeds een lange tijd naar volle tevredenheid in gebruik.

www.ecolan.nl

Ecolan
Creatief meegedacht. Goed inlevingsvermogen. Zonder omwegen een fantastische tool ontwikkeld waarmee we onze klanten snel en efficiƫnt kunnen helpen. J. Boll - Ecolan