MYLAPS

MYLAPS Sports Timing

It's all about timing

MYLAPS is wereldleider op het gebied van sporttijdwaarneming. MYLAPS biedt de allerbeste sporttijdwaarnemingsystemen waarmee wedstrijd- en trainingsresultaten gemeten, gepubliceerd en geanalyseerd kunnen worden.

MYLAPS is de leider in onderzoek en ontwikkeling op het gebied van sporttijdwaarneming, waarmee de wereldstandaard in automatische tijdwaarneming wordt bepaald. Ze zijn continu bezig om technologische innovaties te ontwikkelen die de sportervaring van hun klanten nog verder uitbreid.

Track Management Systeem

GoInfo is gevraagd een Track Management Systeem (TMS) te ontwikkelen op basis van het MYLAPS X2 platform. Met dit systeem kunnen racecircuits een hoger en constanter veiligheidsniveau leveren door middel van detectie van incidenten en automatische signaling. Door het inzetten van het TMS zijn er minder marchals nodig rond het circuit. TMS integreert CCTV en marshal lights in een volledig management systeem.

www.mylaps.com

MYLAPS
De expertise en juiste werkattitude van GoInfo heeft er voor gezorgd dat in samenwerking met MYLAPS het MYLAPS Track Management System project tot een goed einde is gebracht binnen de gestelde tijd. Chapeau GoInfo! M. Schaap - MYLAPS