Wat doet GoInfo?

Software & Web Development

Niet altijd kan een standaardoplossing aan al uw wensen en behoeften voldoen. Er zijn tal van situaties waarbij de oplossing maatwerk vereist. Daarnaast ontstaan er nieuwe mogelijkheden zoals het internet waar u rekening mee dient te houden.

GoInfo is zich terdege bewust van de mogelijkheden die het web biedt en wat dit voor uw bedrijf kan betekenen. Naast het ontwikkelen van traditionele software hebben wij ons gespecialiseerd in het bouwen van web-based maatoplossingen ter ondersteuning van uw bedrijfsprocessen. Of het nu gaat om een geavanceerd 'Track Management System' of een 'Audit platform', wij denken graag met u mee en zien elk opstakel als een uitdaging.

Naast o.a. de vereiste vakkennis, ervaring en creativiteit beschikken onze specialisten over de juiste communicatieve vaardigheden en denken zij actief mee om zo uw doelstelling met het gewenste resultaat te realiseren.

Consultancy

GoInfo biedt met haar jarenlage ervaring grote expertise op het gebied van Microsoft, CodeGear (Borland), object geörienteerd ontwikkelen en databases. Mocht u advies op dit gebied nodig hebben, dan staan wij graag voor u klaar!

Netwerk en kennis

In de loop der jaren heeft GoInfo een gedegen netwerk van partners met dezelfde zienswijze en gedrevenheid als ons opgebouwd om u zo te allen tijde op een kwalitatief hoog niveau van dienst te kunnen zijn.

Wij zijn Microsoft geörienteerd en beschikken over kennis van o.a. Microsoft SQL Server, ASP.net MVC en Visual Studio. Daarnaast maken wij gebruik van de nieuwste technieken zodat uw (web)applicatie de toekomst ver vooruit is.

Academic Software Consulting BV
De service en professionaliteit van GoInfo houdt niet op waar het budget stopt. W. Hogerwaard - Academic Software Consulting BV
MYLAPS
De expertise en juiste werkattitude van GoInfo heeft er voor gezorgd dat in samenwerking met MYLAPS het MYLAPS Track Management System project tot een goed einde is gebracht binnen de gestelde tijd. Chapeau GoInfo! M. Schaap - MYLAPS
Ecolan
Creatief meegedacht. Goed inlevingsvermogen. Zonder omwegen een fantastische tool ontwikkeld waarmee we onze klanten snel en efficiƫnt kunnen helpen. J. Boll - Ecolan